Zoek naar een YouTube video

Zoek de video die je wilt converteren naar mp3 formaat.

Zoek naar een YouTube video

Kopieer de url

Kopieer de URL van de video die je hebt gekozen en plak deze in onze converter.

Kopieer de url van een YouTube video

Converteren

Plak de url van de video in het invoerveld. Klik dan op of druk op de toets "Enter" op uw toetsenbord om de conversie te starten. Wacht nu een paar seconden terwijl onze YouTube Mp3 converter de video voor je converteert.

Een YouTube video converteren

Downloaden

Zodra de conversie is voltooid, kunt u nu uw YouTube video downloaden in mp3 formaat dat is geconverteerd naar de best mogelijke kwaliteit.

Download een YouTube video

Demonstratie van het gebruik van mp3-youtu.be

Video, hoe converteer je YouTube video naar mp3 ?
1Kopieer de link van de YouTube video

Ga eerst naar YouTube, kies de video die je wilt converteren en kopieer de link van deze video zoals weergegeven in de video hierboven. Kopieer vervolgens de link naar het invoerveld.

2Klik op

Wanneer de conversie begint, zie je een downloadbalk zoals in de video hierboven. Meestal duurt het maximaal 4 seconden, maar als de servers overbelast zijn of je internetverbinding traag is, kan het tot 10 seconden duren. Wees geduldig en sluit het raam niet meteen.

3Druk op Download en download je MP3!

Je kunt de beste muziek niet alleen downloaden van YouTube, maar ook van DailyMotion, Metacafe, Facebook, Twitter, Instagram en meer ! Bekijken ! Je kunt je favoriete nummers eenvoudig converteren naar mp3, of je nu op Linux, MacOS (iOS), Windows of een andere telefoon (iPhone, Android, Windows Phone) of tablet (Ipad, Nexus, Galaxy, ...) zit. Download uw MP3 bestand en geniet ervan !

Converteer nu!

Na het lezen van de uitleg of het bekijken van de verklarende video, kun je elke YouTube video converteren zonder je zorgen te maken over hoe de beste YouTube 2020 converter werkt.