>

FAQ

We beantwoorden hier al uw vragen over mp3-youtu.be

Algemeen

Waarom YouTube video converteren naar MP3 ?

Het MP3 formaat is ook bekend onder de technische naam MPEG-1/2 Audio Layer III, een algoritme voor audiocompressie. Het MP3 formaat comprimeert de meeste gegevens in het originele bestand, terwijl het een bijzonder helder geluid geeft. Dit is waarom het zo populair is!

Het blijkt dat de tools waarmee je audio kunt extraheren van videoplatforms zoals YouTube, Dailymotion, Twitter en andere videoplatforms (zoals Mp3 YouTube) steeds vaker beschikbaar zijn op internet. Wat is de reden ? Welnu, met zo'n tool kan elke videoclip worden geconverteerd naar een MP3 bestand van hoge kwaliteit! Wanneer u het trefwoord YouTube invoert in een zoekmachine zoals Google, wordt 'YouTube mp3' voorgesteld. Dankzij sites zoals de onze kunt u met één klik uw favoriete videoclips, podcasts en shows downloaden en converteren naar MP3 !

Een uitzondering op privékopiëren ?

De conversietools zijn volledig legaal, aangezien elke software een programma, een webpagina of een bestand kan downloaden om te downloaden.

Net als televisiekanalen of muziekradio's, bieden videoportals zoals YouTube, Dailymotion, Metacafe... gratis high definition videoclips, waarvan de audiokwaliteit zeer dicht bij die van een audio cd ligt...

Volgens de Franse wet "machtigt de uitzondering voor het kopiëren voor privégebruik een individu om een denkwerk voor eigen gebruik te reproduceren". Dus, net zoals het wordt getolereerd om een programma op tv of op de radio op te nemen, weerhoudt niets een gebruiker van het opnemen van een videoclip, zelfs als het betekent dat hij alleen de audiotrack en de voorwaarde bewaart om deze kopie natuurlijk alleen in een strikt gezin te gebruiken of persoonlijke setting.

Welke software is er om YouTube video naar MP3 te converteren ?

Hieronder vindt u een lijst met drie websites die YouTube video naar MP3 kunnen converteren. Hun principe is vaak hetzelfde: kopieer en plak de URL van de YouTube video die je wilt converteren naar MP3 en start de download. Zodra dit is gebeurd, kunt u het bestand downloaden in MP3 :

Hoe gebruikt u onze converter ?

Wat is mp3 YouTube ?

Mp3 YouTube is een gratis online YouTube converter die YouTube video's naar mp3 bestanden kan converteren.

Hoe te gebruiken ?

Ga gewoon naar een YouTube video en kopieer / plak de link in de Mp3 YouTube startpagina en je krijgt de video in mp3 formaat.

Moet u zich registreren ?

Er is geen registratie nodig om onze converter te gebruiken.

Kan ik Mp3 YouTube met elk apparaat gebruiken ?

Ja, omdat onze site de nieuwste technologieën heeft, zoals "responsive design", waarmee u zich aan elk apparaat kunt aanpassen.

Is de download anoniem ?

De downloads zijn volledig anoniem, dankzij het verwijderen van alle logs en ons SSL certificaat. We worden ook niet graag gevolgd !

Ik heb een bug of wil een verbetering melden !

Voor elk verzoek klik hier !

Wat zijn de limieten ?

Hoeveel bestanden kan ik downloaden ?

Je kunt een oneindig aantal bestanden downloaden, er is geen limiet.

Hoe lang duurt de downloadlink ?

Downloadlinks verlopen na 10 minuten.

Wat kan de maximale duur zijn om een video te downloaden ?

Je kunt video's downloaden met een duur van minder dan 1,5 uur.

Is het mogelijk om een live te downloaden ?

Je kunt geen live downloaden.

Ik snap het bericht "Deze video is auteursrechtelijk beschermd." !

Dit bericht betekent dat u inhoud probeert te downloaden die auteursrechtelijk is beschermd. We streven ernaar het downloaden van beveiligde inhoud te blokkeren, zodat uw favoriete site na verloop van tijd blijft bestaan.